Helvetinviikko

Sunnuntai 2.6.2019 klo 22:34 - Marjut Helvelahti opettajayrittäjä


Maaliskuu 27. päivä, Tampere, Finlaysonin tehdasalue, ProAkatekirja_kuva.jpgmia ja istun tiimiringissä ja keskityn kuuntelemaan ProAkatemian opiskelijoiden ajatuksia: ”Mitä on olla ProAkatemialainen?” Hieraisen korvanlehteäni, tarkennan kuuloa ja otan kynästäni tiukemman ja paremman otteen, jotta saan kirjoitettua muistiin asioista ja ajatuksia. Mitä kuulen: ”Oli aika hieno se Helvetinviikko, ja aika hyvin selvisin myös yön valvomisen ja työn tekemisen yöllä – olenkin tottunut yötaxi vuoroihin, joiden jälkeen aloitan sitten koulutyöt. Joka aamu tsemppasin itseni lenkille.” Kuuntelen ja kirjoitan. ProAkatemialaiset huomaavat hämmennykseni ja alkavat kertoa Erik Bertrand Larssenin kirjasta Helvetinviikko. Vau! Mahtavaa, tuo täytyy kokea ajattelen ja päätän hankkia kirjan.

Kiitos ProAkatemian opiskelijat Johanna Sauvula ja Ville Parkkila, kun pääsin vieraaksenne ja vielä Sport&Business seminaariin seuraavana päivänä. Helvetinviikon lisäksi kevättä on ohjannut seminaarin innoittamana Petteri Kilpisen kirja Inspiroitunut.  

Aion toteuttaa helvetinviikon 3. – 9.6.2019. Jipii se alkaa huomenna. Tavoitteena on siis fyysisesti ja psyykkisesti ottaa tosi paljon irti itsestäni. Tulevalla viikolla tulen ylittämään itseni ja olemaan paras mahdollinen versio itsestäni. Huh! Elän täysillä ja saan kokemuksia, joita voin muistella koko loppuelämä.

EIMG_0579.jpgn jätä sosiaalista median epätietoiseksi viikostani, vaan kirjoitan blogia joka päivä.

Mielestäni kirja antaa hyvät eväät omaan rajuun viikkoni, yksilölliset lähtökohtani huomioiden. Olen valmistanut teemat päiville ja tehnyt kiltisti valmistautumistehtävät. Maanantai on tapojen päivä, tiistaina keskitytään ja tarkkaillaan moodeja, kesiviikkona otetaan ajanhallinta hanskaan, torstai on täynnä toivoa epämukavuusalueilla ja perjantaina hommia jatketaan yötöiden jälkeen leväten ja keskittyen mm. Spark-Joensuun workshoppiin. Lauantai on Happy Day sisäisessä dialogissa ja sunnuntaina on vastassa uusia näkökulmia elämään. Jokaista päivää starttaa aamulenkki ja jooga. Karkit, pizzat, keksit, jäätelöt, viinit ja siiderit jne. saavat unohtua tältä viikolta. Syödään terveellisesti ja katkaistaan iltasyöpöttely. Kuulostaa mahtavalta – vai mitä? Huomenna klo 5.00 Se Helvetinviikkoni alkaa. Mahtavaa!!

voitto.jpg

IMG_0583.jpg

Avainsanat: paras versio, teemat


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini