Oslo Leader School

Tiistai 3.7.2018 klo 17:45 - Marjut Helvelahti, kesäyrittäjä


Oslossa aloitin päivät aamulenkillä ja joogalla tietysti hyvän kahvin kera. Astelin jokaiseen päivään ilman pienintäkään ennakkoluuloa yhdessä tiimikavereiden kanssa ja päätimme heittäytyä täysillä ja nauttia joka hetkestä.

Oslo Leader School sytytti osallistujille liekin kohti tulevaisuutta. Miten tämä tapahtui? Mahtavia puhujia ja mieletöntä fiilistä. Koskettavien ja loistavasti kerrottujen tarinoiden muodossa antoisaa koulutusta ja huippu valmennusta sekä valikoituja kirjoja luettavaksi. Minä en malttanut odottaa kotiin pääsyä kirjojen kanssa, vaan aloitin ahmimaan kirjojen sisältöä heti hotellilla iltalukemisena. Vaikka vähään aikaan en ole englannin kielisiin kirjoihin syventynyt, niin Davit J. Schwartzin kirja Magic of Thinking Big jatkoi loistavasti ensimmäisen Leader Schoolin päivän antia selkeällä ja helposti luettavalla englannin kiellä. Tiivistetysti: Tulee rohkeasti unelmoida isosti. Unelmoi isosti, sillä se saa sinut liekkeihin. Usko itseesi, niin muutkin uskovat. Ohjaa itseäsi ajattelemalla. Olet mitä ajattelet. Niin helppoa sanoa, mutta vaatii luovuutta, rohkeutta ja itsekuria, jotta tämän oikeasti saa tehtyä.   

Jostain omituisesta syystä tuntuu olevan helpompi sanoa nämä asiat englannin kielellä. You are what you think -  Think and dream creatively -  See what can be, not what is – Think like a leader . Lainatakseni opettajakollegani Heidi Häyrisen, englannin opettaja, sanoja: englannin kielestä on tullut meille toinen äidinkieli.

Tällä Norjan reissulla vatsalihakset tulivat kipeiksi naurusta ja ilosta. Vedet silmissä ja vatsat kippurassa nauroimme ensimmäisen päivän päätteeksi huippu puhuja Chris Bradyn esitykselle: How did I get there? ”Miten saavuin sinne missä nyt olen?”

IMG_5333.jpg

Nyt lainaan Mimmu Roihaksen sanoja Leader Schoolin lopusta: Mitä enemmän annat, sitä enemmän saat. Lähden kohti kesäyrittäjän heinäkuun hommia näiden sanojen saatteleman.  

Avainsanat: kesä, yrittäjä, Oslo


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini